Florian Active+ borůvka
Lahodný jogurt s nízkým obsahem tuku, probiotickými bakteriemi a chutí ovoce nezatíženou cukrem. Jogurt je koncipován v moderním pojetí. Plná, mírně nakyslá chuť jogurtu je doplněna přirozenými tóny ovoce bez přebytečné sladkosti. Celkový bsah cukrů je snížen o 40% proti běžným hodnotám, obsah sacharózy až o 60%.
Výrobek vychází vstříc zákazníkům, kteří chtějí kontrolovat svůj příjem cukrů a zároveň si chtějí dopřát potěšení z ovocného jogurtu - malina i borůvka podtrhují přirozenou chuť jogurtu. K fermentaci byly mimo jogurtových kultur použity i probiotické bakterie BB-12®. Každý kelímek obsahuje miliardy živých bakterií této známé probiotické kultury.
145 g
Mléko, ochucující složka 10 % (borůvky 60 %, cukr, škrob z voskové kukuřice, koncentráty z citronové šťávy a šťávy z černé mrkve, vitamin D), mléčná bílkovina, jogurtová kultura a kultura Bifidobacterium, BB-12®.
- Hmotnost
145.00 g
- Energie kJ
283.00 kJ
- Energie kcal
67.00 kcal
- Tuky
2.40 g
- z toho nenasycené mastné kyseliny
1.40 g
- Sacharidy
6.90 g
- z toho cukry
6.60 g
- Bílkoviny
4.50 g
- Sůl
0.12 g
- Vitamín D
0,75 µg
Méně cukru
Takto označený produkt obsahuje o 30 % cukru méně než standardní srovnatelný výrobek.
Méně tuku
Výrobek má nižší obsah tuku než je přirozená tučnost mléka. Jde tedy o výrobky s tučností do 3,5 %.
Živé jogurtové kultury
Produkty s tímto označením byly zakysány (fermentovány) pomocí živých jogurtových kultur, které pečlivě vybíráme.
Probiotické kultury
U řady výrobků používáme dlouhodobě ověřený a pečlivě vybraný mix živých probiotických kultur pro dobrý stav Vašeho mikrobiomu a tím i posílení imunity.
Více bílkovin
Tento symbol uvádíme u produktů, které obsahují díky tradičnímu výrobnímu postupu či cílenému dodání naší vlastní tekuté bílkoviny, více proteinu, než kolik je obsaženo v syrovém mléce.
Bez lepku
Výrobek neobsahuje lepek. Některé potraviny jsou přirozeně bezlepkové (např. mléko, sýry, bílý jogurt, neochucený tvaroh).