Florian smetanový Stracciatella

Florian je jeden z nejoblíbenějších jogurtů na českém trhu, synonymum pro smetanové pohlazení.

Florian smetanový Stracciatella

Oblíbený smetanový jogurt je vyroben pouze ze smetany připravené z mléka nejvyšší kvality Q CZ. Pečlivě vybrané jogurtové kultury použité pro zakysání zaručují, že i na konci doby trvanlivosti je v každém kelímku obsažena miliarda živých bakterií. Lahodnou smetanovou chuť doplňuje a rozvíjí ochucení stracciatella. Není však stracciatella jako stracciatella. V našem případě vaříme čokoládu jen z kakaa, kakaového másla a cukru, pošleme ji po skluzavce rovnou do sladkého smetanového základu po cestě z ní uděláme kousky malé i velké a pak hezky do smetanového jogurtu pro Vaše potěšení. Použité kakao se pyšní certifikátek RA. Bez lepku.

150 g

5 (3 hlasů)
Složení:

Smetana, ochucující složka 17 % (cukr, čokoládové vločky 11 % (kakaová hmota, kakaové máslo, cukr), zahušťovadla modifikovaný škrob a xanthan, regulátor kyselosti kyselina citronová, přírodní aroma), jogurtové kultury. Může obsahovat stopy lískových oříšků.

EAN 8593807567224
Výživové hodnoty na 100g:
  • Energie kJ
    586.00
  • Energie kcal
    140.00
  • z toho nenasycené mastné kyseliny
    5.00
  • Cukry
    13.00

Florian smetanový Chocoballs

Florian smetanový Jahoda

Florian smetanový Káva arabica

Florian smetanový Lesní směs

Florian smetanový Lískový oříšek

Florian smetanový Meruňka

Florian smetanový Vaječný likér

Florian smetanový Višeň

Florian smetanový Borůvka

Živé jogurtové kultury

Základní ušlechtilé jogurtové bakterie jsou Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Jejich obsah musí být min. 10 mil. zárodků v 1g výrobku. Do celé řady našich produktů však přidáváme i další kmeny živých bakterií včetně probiotických a zvyšujeme jejich obsah až na několik… Více...

Bez lepku

 U dalších jsme pečlivým výběrem surovin dokázali vyrobit bezlepkové varianty. Vycházíme tak vstříc mnohým zákazníkům ciltivým na lepek.Výrobky jsou tak vhodné pro celiaky i všechny, kteří chtějí omezit přísun tohoto glykoproteinu.