High Protein nápoj citron

Zakysaný mléčný nápoj s citronem je typický vysokým obsahem bílkovin, nízkým obsahem tuku a o 30 % sníženým množstvím cukru.

High Protein nápoj citron

Moderní jogurtová kultura a mléčná bílkovina vytvářejí jemnou a plnou chuť. Nápoj je dobrým zdrojem zasycení a zároveň doplní organismu energii a živiny.  Potěší tak nejen sportovce, ale všechny, kteří hledají zdroj komplexní dobře stravitelné bílkoviny. Bez lepku.

320 g

Zatím nehodnoceno
Složení:

mléko, koncentrovaná hroznová šťáva, citron 1,8 %, oligofruktoza, zahušťovadlo pektin,regulátor kyselosti citronan sodný, přírodní aroma, sladidlo steviol-glykosidy, mléčné kultury.

EAN 8593807759759
Výživové hodnoty na 100g:
  • Energie kJ
    270.00
  • Energie kcal
    64.00
  • Sacharidy
    7.00
  • Tuky
    1.00
  • Cukry
    7.00
Výrobek koupíte u těchto obchodníků.

High Protein nápoj mango, maracuja

High Protein nápoj jahoda

Méně cukru

Vyzkoušejte, je to výrazné snížení, ale život může být sladký i bez cukru.

Méně tuku

Do této kategorie patří především naše nápoje, jogurty jako Klasik či Protein nebo Florian modrý, tvaroh měkký a řada dalších.

Živé jogurtové kultury

Základní ušlechtilé jogurtové bakterie jsou Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus. Jejich obsah musí být min. 10 mil. zárodků v 1g výrobku. Do celé řady našich produktů však přidáváme i další kmeny živých bakterií včetně probiotických a zvyšujeme jejich obsah až na několik… Více...

Více bílkovin

Řada našich jogurtů či tvarohů je tedy zdrojem této cenné bílkoviny . Naše výroba je také unikátní tím, že si připravujeme vlastní bílkovinu šetrně z vlastního nejkvalitnějšího mléka a to v tekutém stavu. Nepřídáváme tedy do výrobků cizí sušenou bílkovinu, jak praktikuje řada výrobců.

Probiotické kultury

Jde především o kultury rodu Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus.

Bez lepku

 U dalších jsme pečlivým výběrem surovin dokázali vyrobit bezlepkové varianty. Vycházíme tak vstříc mnohým zákazníkům ciltivým na lepek.Výrobky jsou tak vhodné pro celiaky i všechny, kteří chtějí omezit přísun tohoto glykoproteinu.