Tvaroh měkký
Tvaroh je vyroben tradiční technologií, což zaručuje zachování všech cenných vlastností známých generacím zákazníků.
K výrobě tvarohu používáme tradiční technologii a mléko od prověřených farmářů. Díky tomu si náš tvaroh uchovává maximum cenných látek v každém balení. Je pevné konzistence a má jemnou chuť. Je zdrojem kvalitních mléčných bílkovin. Zaručený úspěch nejen při pečení.
250 g
- Hmotnost
250.00 g
- Energie kJ
363.00 kJ
- Energie kcal
87.00 kcal
- Tuky
0.30 g
- z toho nenasycené mastné kyseliny
0.20 g
- Sacharidy
3.70 g
- z toho cukry
3.70 g
- Bílkoviny
17.00 g
- Sůl
0.08 g
Bez přidaného cukru
Výrobek neobsahuje žádný přidaný cukr. Cukry uváděné na obale pochází výhradně ze základní suroviny - mléka případně ovoce.
Méně tuku
Výrobek má nižší obsah tuku než je přirozená tučnost mléka. Jde tedy o výrobky s tučností do 3,5 %.
Více bílkovin
Tento symbol uvádíme u produktů, které obsahují díky tradičnímu výrobnímu postupu či cílenému dodání naší vlastní tekuté bílkoviny, více proteinu, než kolik je obsaženo v syrovém mléce.
Jen přírodní suroviny
Produkty s tímto označením jsou vyrobeny jen z přírodních surovin bez použití jakýchkoliv přidaných látek.