Tradiční nakládaný sýr Olmín s cibulí a feferonkou
Dobrota, která si již po prvním ochutnání jistě najde své pevné místo ve Vaší lednici.
Ingredience:
- 375 g sýru Olmín
- 200 g cibule
- 50 g feferonek
- 300 ml slunečnicového oleje
- pepř
Postup:
Sýr Olmín nakrájíme na kostky, přidáme cibuli, feferonky a pepř. Vložíme do sklenice, zalijeme olejem a nechám alespoň 4 dny marinovat v chladu.
Toto jsou internetové stránky společnosti OLMA, a.s., se sídlem Olomouc, Pavelkova 597/18, Holice, PSČ 779 00, IČ 47675730, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, v oddílu B, vložce 748. Společnost OLMA, a.s. je členem koncernu AGROFERT, řízeného společností AGROFERT, a.s., IČO 26185610, se sídlem na adrese Pyšelská 2327/2, Chodov, 149 00 Praha 4. | Webdesign
ZDN.VCK